zaterdag 27 juni 2015

Opgeruimd - inpakstress (2)

Het begint buiten al veel meer op leuk kampeerweer te lijken en we gaan nog steeds nog lang niet op vakantie. Sinds ik me deze week voornam om dit jaar eerder te beginnen met inpakken voor de vakantie, ben ik dat ook echt aan het doen.

Ik vond een nieuwe slaapzak bij de Hema in de uitverkoop (zo leuk dat ik bijna jaloers ben dat ik er zelf niet in ga slapen). De slaapzakken werden vanmiddag meteen even uitgetest.De afgelopen week zocht ik alvast allerlei spullen bij elkaar die langer vantevoren ingepakt kunnen worden. Verder hebben we een lijstje gemaakt waar we alles op schrijven wat we bedenken om mee te nemen, te kopen of te doen.

Dit alles klinkt zo simpel en logisch dat ik me afvraag waarom we dit niet jaren eerder hadden kunnen bedenken. Of misschien bedachten we het wel, maar kwam het er niet van. Of deden we het wel, maar hielp het niet. Ik ben benieuwd hoe we straks gaan vertrekken, maar in ieder geval staat er nu al een tas met spelletjes, een bal, waterspeelgoed en zwembandjes klaar (ik geef daarbij toe dat ik al die mini's
één voor één in de trommel heb gezet omdat dat zo leuk stond voor de foto). Ook staat er een tas met handige spullen zoals een waslijn en knijpers, een paar vuilniszakken en boterhamzakjes en een klein flesje afwasmiddel. Naast een slaapzak heb ik een zeiltje gekocht en een lantaarn. En dat alles heel relaxed. Tot nu toe dan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten